2019-09-19 04:55:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Komolyabb pénzügyi döntéseket kerülje!

Napi horoszkóp szeptember 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma belépett az ön harmadik sorsterületére, rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílik most alkalma, a tevékenységek központjában az e-mailek megválaszolása, rövid utazások, telefonhívások és egyéb megbeszélések állnak. Nehéz lesz egy konkrét feladatra összpontosítani.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma a Hold belépett az ön második sorsterületére, emiatt a figyelme most az anyagi és érzelmi biztonság felé fordul. Új társulásokat is létrehozhat üzleti vonalon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold ma az ön első sorsterületén halad át, önnek ma erőssége a gyorsasága, azonnal felméri a helyzetet és helyesen reagál. Remek nap a flörtre, ismerkedésre is!


Rák: VI. 22. - VII. 22. 

Az ön uralkodó planétája a Hold, ma az Ikrek jegyébe lépett , ezért ma ön kétségbeesetten igényli az intellektuális változatosságot és az ismeretszerzés minden formáját. Fürge észjárású, de lehet, hogy kissé kapkodó.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma megszállottan dolgozik, és ezt elvárná a cél érdekében a beosztottjaitól is. Rengeteg felelősséget vállalt mostanában magára, lehet, hogy önt sokan tisztelik, de tartanak is öntől...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön remek munkaerő, de a kollégáival való viszonyában problémák adódhatnak, ha túl sokat kritizálja őket. Nagyon fontos, hogy megtanuljon lazítani!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr ma az első sorsterületén vonul át. Az elméje élesebb a szokásosnál, kifejezésmódja árnyaltabb. Valószínűleg a mai napon megbeszéléseket, tárgyalásokat fog kezdeményezni. Fellendül a karrierje a következő időszakban!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érzelmileg ön most fogékonyabbá válik mások lelkiállapotára, és ez eredményessé teszi minden területen Társkapcsolatban is érzékenyebb, odafigyel a másik igényeire, de ezt most nem csak adja, hanem el is várja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma nagyon magabiztos és nyugodt, jól lehet nem tart feltétlenül igényt a figyelemre, erőfeszítései és munkája gyümölcse úgyis meghozza azt önnek. Sikeres nap elébe néz!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr-Vénusz konjunkció az ön karrier sorsterülete felett tranzitál. Ez felébreszti önben az önkifejezés vágyát - ha van ilyen hobbija, akkor valamely művészeti ágban jeleskedhet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön ötödik sorsterületén vonul át az Ikrek jegyében. Tervezzen közös programot a barátaival, különösen jó ötlet, ha sportolni, mozogni mennek. A komolyabb pénzügyi döntéseket kerülje!


Halak: II. 19. - III. 20.

Érzelmi élete nyugodt és kiegyensúlyozott, a külvilághoz fűződő viszonya harmonikus. Ez itt most a belső töltekezés ideje. Vegye körbe magát jó barátokkal vagy közeli családtagokkal!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: